1.10.08

Brr

Oj! Nu är det visst Oktober redan... dags att bunkar upp med varm choklad och massa film!
Bered er på en late-night-bulle med rulle hos Sander & Cate inom kort!

C

3 kommentarer:

The teacher M sa...

Oj oj oj oj. Jag är så seeeeeg på att uppdatera mig inom bloggvärlden nu för tiden. Jag är lite besviken på mig själv. Så nu ska jag gör den längsta kommentaren som någonsin gjorts.

Du och dina drömmar.. Ska jag säga i och för sig. JAg drömmer något konstigt VARJE natt. Robin tror knappt på mig längre bara för att jag har så mycket att berätta om min andra värld (sov-världen då förstås) SÅ jag är helt lonley i världen..

Japp, jag hade gärna sagt att jag ägde den parfymen själv men det gör jag tyvärr inte. Hedvig (the bitch) har den i alla fall. Jag skulle kunna köpa den bara för flaskans skull. Men den kan ju inte direkt mäta sig med chanel no 5 liksom...

Jag jobbar på telia, på kundtjänsten. Alltså svrar jag när folk ringer 90200 och vill tala om att deras telefon inte fungerar eller vill beställa bredband eller digital tv eller vill säga upp sitt abonnemang osv osv.. Men jag hade en liten ledighet på tre veckor från telia. Det var då jag jobbade på mammas och pappas jobb som vikarie för receptionisten, som var sjuk. Nu hoppas jag att du är lite mer uppdaterad i mitt liv eftersom man inte kan bli det på min blogg nu för tiden.

ja, jag har facktist funderat på at bleij lärare. Men jag vet inte. Jag vet inte vicket emne jag ska velja. svänska (allso stavning) eller kanske nott språk. Vet inte va som pasar mejj best!??????????

Har din karl frisknat till än förresten? Eller ligger han där i sängen fortfarande och piper på coldplay's låtar medan du tittar på och dricker oboy?

Ja, nu ska jag jobba vidare. MEN stay tuned (hur stavas det) to se scenes from the next episode of ANTM.

Yours truly martmattan- som tittar waay för mycket på ANTM.

anna sa...

hur sjutton kunde du få en så lång kommentar på ett så kort inlägg :O

hur som, tusen tack för tyskalektionen! ska jag säga till helena då jag hämtar henne i skolan... :D

Cate sa...

Hahaha... what can I say! Jag är välsignad med förmågan att formulera mig väl i skrift!

Skicka en kommentar