16.10.08

Nu drar jag!

Jag tänkte dra nu.. men först ett viktigt meddelande!

Alexander har tvättat mitt skärp. HUR FAN lyckas man tvätta ett skärp? Märker man inte det????
Jag är fullt medveten om att det delvis är mitt fel då jag hade bråttom då tvättsäcken skulle till "tvätteriet" så jag kastade allt i ikeapåsen men den viktigaste frågan är ju i fall han över huvud taget sorterade tvätten eller om han blandade hej vilt som en annan tvätt-maniac! Han borde ju ha märkt att det var ett skärp med i blandningen? Det satt ju inte direkt fast i några brallor eller kjolar utan låg som ett torrt snöre i botten av tvättpåsen.

Scenario:
A - Titta ett skärp.... undra om det var smutsigt? Hon måste ju tyckt det efter som att det ligger är. Hmm äkta skinn.. ska man verkligen tvätta det? A-ja, tvättar jag det inte lär jag ju få skit för det. Bäst att jag slänger in det också.. bumpadum..trallalalaaa...

Grrrrrrrr! Vilken idiot!

2 kommentarer:

Anna sa...

Kära Cate,
1. är du inte lite hård mot stackars alexander nu? Jag tycker det var fint att han överhuvudtaget tog med din tvätt... Du verkar ju vara självaste tnättnazin, inte så lätt alla gånger!

2. Jag var i kingston idag och kollade efter skorna. De första du frågade efter fanns bara i storlek 3= 35.5-36 (sen fårn typ 39 och uppåt)och jag provade dem. Jag fick knyckla ner fötterna och sen satt de så hårt att jag inte kunde gå... Så dom tror jag inte att du kan ha. De andra hittade jag inte ens tyvärr...

Em sa...

Helt rätta takter! Skönt att det inte bara är jag som blir arg när gossar tvättar fel... Casse har i och för sig aldrig tvättat något skärp, dock svart och vitt tillsammans! Tack för alla gråa tröjor och underkläder älskling, precis vad jag ville ha!

Skicka en kommentar