2.10.08

Okänd!

Någon med numret okänt ringer mig hela tiden. Jag sätter 1000 spänn på att det är en telefonförsäljare. Vore det viktigt skulle de lämna ett meddelande eller hur?

Död åt telefonförsäljarna!

C

2 kommentarer:

Ma Ma ma mam am a sa...

Ja, jag väntar ivrigt på en bild på dig och nicco. (Jag hittar gärna på smeknamn som du märker)

Ja, precis. Det är kul att blogga men hur mycket kul händer i mitt liv liksom? Jag kännermig som värsta pensionären. Du ska ju GIFTA dig. Så roligt! Robin skulle nog bygga en koja under soffan och bosätta sig där om jag nämnde något om giftermål.

Haha, ja men jag vet inte heller vad jag önskar mig. Jag "fick" resan till australien av mamma så det blir nog min maingift. Jag ska ju vara där över ju och nyår så hela in familj kommer glömma att jag finns och så kommer jag sitta där i australien med en liten skål purjolöksoppa i händerna och gråta för att jag inte skrev en önskelista och för att tomten och min familj glömde mig denna julen...

Jobbade natt? Pe telia? Sådan finns inte längre. Nu hobbar vi som längst till nio på kvällen och det gör jag idag. Så nu sitter jag och äter salta pinnar och rullar på min kontorsstol i gångarna... Nej, där ljög jag. Jag sitter still - men jag äter faktiskt salta pinnar.

Ja, jag är så tossig så man vet knappt vad man ska ta sig till. HUjjane..

see ya dont wanna be ya

xoxo

martina on da dance flooow

Anonym sa...

tlfnförsäljare får inte ringa från dolt nummer längre, så jag tror inte det.

Skicka en kommentar