4.10.08

Should I Stay?

Or should I go?
Klockan är snart tio och ska jag följa med ut ikväll börjar det bli läge att dra på strumpisarna och mascaran... och jag måste dra på mig samma outfit jag hade på mig i 3 timmar igår för jag har ingen annan fantasi och all tvätt är i Ankeborg... men jag vet inteee! Men i värsta fall kan man ju alltid gå hem eller hur?
Bäst jag slår en pling till Dejvid och pejlar läget!

Adioso

3 kommentarer:

Martina sa...

Åh, så fint. Du gör alltid en massa roliga bilder och sånt. Själv väljer jag en gammal bild som absolut inte har med inlägget att göra bara för att folk inte ska tröttna när de bara ser en massa text.

Oh, quich-E-Mart. Det har jag aldrig tänkt på. Så fydigt! Martina gör ju inte att göra nåt smeknamn till (förutom tinis som mamma är den enda som fortfarande använder och jag vill helst inte återanvända det)

Yes im goning to the other side of the world. Typ. Ja, där hade jag tänkt att jag skulle börja samla på kackerlackor, ormar och spindlar. Kul hobby va??

Fredagen var verkligen en katastrof! Tur att jag inte såg till dig! Lördagen däremot spädde jag på pensionärskänslan och gick på bio med en imsdal (det där med bubblor funkar inte för min känsliga mage) och lite popcorn.

Nu ska jag gå och ta lite kaffe med suketter.

Kram från Margareta till LA ink kitty!

däöjvid sa...

Hej!.. Tack för igår kunde tyvär inte hålla måttet hela vägen men men det var roligt att du kom=).

Martry the tarty sa...

Ja, eller så kanske du egentligen har en gömd liten bitch i dig själv och hade gått mellan mig och turkarna med hjälp av en liten lavett?

Brudmässa? Du syftar på den i Söderköping på brunnen då eller?

Kram din lilla lus! :)

Skicka en kommentar