12.11.08


Cates Secret Mixtape

Äntligen är det populära blandbandet tillbaka i ny tappning!
Någon som vill önska en låt?

2 kommentarer:

mumin sa...

Katrinaaa (he he, den var ny, stormens namn syftar jag alltså på) Jag utalar namnet med engelskt uttal och klagande ton. Det kalagnde tonfallet beror på att jag jobbar kväll. Igen. ÅÅÅÅÅH!

Dep-depp-depp.

Vad gör du ljuva kattkisss?

Jga har ringt till alla jag känner tre gånger och frågat vad de gör och sen har jag inget mer att fråga så nu har jag ingenting att sysselsätta mig med. Och skulle jag skriva ett blogginlägg sås kulle det väl bli något i stil med: "jag jobbar kväll. Vad gör ni?" Och då känns det som att jag kan skippa det..

Jaha..............................................................................................

Nej jag tror inte jag har något mer att skriva. Nu ska jag jobba bort mina sista samtal.

mary sa...

Hahah, okej. Nu när jag läser igenom kommentaren kan jag väl erkänna att det inte var ett enda ord som hörde ihop. typ. Men jag tror att det beror på att jag skrev en mening sen tog jag ett samtal och sen skrev jag en mening till. Och under tiden lyckades jag bilda lite nya tankar som inte riktigt passade ihop med det jag hade skrivit. Oj, nu blir det lika krångligt igen.

Men du kan ju höra efter med en frisör med det där med silvershampot jag har aldrig hört ngn som använt det på mörkt hår. Men jag tycker iof att rött är jätte fint. Jag vill ha lite rödlätt hår.. Men jag tror inte att det blir bra om man färgar det rött.. Det ska nog vara naturligt.

Men alltså, då har du inte sett mina naglar .. porrstjärne-långa.. liksom. Usch, och dessutom måste jag sitta och kolla på dem hela tiden när jag har dem framför mig på tangetbordet.. ÅÅH!

Ja, jag hejar också på kungen! Men jag fattade inte riktigt det där sista partiet i din kommentar..

Skicka en kommentar