3.11.08

Efternamnshärvan!

Till Anonym & Anna vill jag tacka för ert stöd.

Till Ola:
Haha! Praktiska skäl? Jag står för min fåfänga till skillnad från vissa andra. Alexander skvallrar om något helt annat är praktisa skäl. Lennart uppskattade tydligen inte namnbytet och jag har svårt att tro att han skulle misstycka om det var för hans sons bästa?!

Till Sarah:
Om jag någon gång har sagt att Andersson är för fult för att finnas i min mobil ber jag om ursäkt för det och måste hålla med om att det var riktigt elakt. Detta är dock ingenting jag minns och funderar på om du misstolkat eller fått något om bakfoten?
Jag skulle också vilja tillägga att min bästa vän heter Hansson i efternamn och min pojkvän heter Danielsson - båda har varsin plats i min telefonbok.

6 kommentarer:

Ulrik sa...

Vad händer!?

Har kriget brutit ut i Norrköping?

Alexander sa...

Det verkar så.

Ola sa...

Haha, detta börja bli ganska farsartat måste jag medge. Det historien inte förtäljer och som Alexander inte vet om eller har glömt är att jag under femton års tid fick min post ihopblandad med min granne som hade samma namn och bodde på samma gata. Däri ligger det praktiska. Jag kan förstå att det är lätt att få allt om bakfoten när man inte har alla fakta. Jag finner det bara ganska motsägelsefullt att påstå att man är för tradition och sen bryta traditioner :D

Ola sa...

Pang, pang Lucky Luke!

Ola sa...

Äh, Florman blir nog fint. Är det inte dags för er att komma förbi på spel-kväll igen? Det är ju snart ett år sedan sist så det ligger nog lite tradition i det.

grothen anna sa...

Jag tycker att det viktigaste är att ni tar ett namn som inte går att bli mobbad för. Groth Skrot, Gröth, Grothen Anna... Skitkul!

Jag hade dessutom en tjej på min skola som hette Ann Ahl så jag har fått möjligheten att på mycket nära håll studera var fel efternamn kan leda till.

Skicka en kommentar