18.11.08

Sherlock i Farten!


Bild: Aledan på väg till Djurbergs!
Nu inser jag äntligen varför Aledans rätt så nyinköpta jeans börjar bli lite tajta runt magen!

När jag följde med ut morse stannade vi på Djurbergs för att inhandla lite stuff till ByggLett.
Jag vet att han ofta stannar förbi där på vägen ut till jobbet då Våfflan titt som tätt ringer honom och rabblar inköpslistor.
Hur som helst, när jag sitter i bilen och väntar kommer han plötsligt ut... med en engångsmugg full med varm choklad och ett chokladdoppad havreflarn. Han har ett nöjt grin på läpparna och trycker in hela kakan i ett nafs innan han sätter sig i bilen. När han satt sig i bilen hällde han i sig hela muggen choklad i en svälj. Han har inte ätit frukost. Måste jag nämna att denna person inte tränar alls?

Aledan: Djurbergs bjuder på det här!

Bäst jag bereder mig på att bli ung änka!

2 kommentarer:

pottfrillan sa...

Hahaha, cate, cate, cate.. :) Du är så roligt. Nu har jag suttit och gottat mig med massa inlägg som jag har missat under de senaste dagarna. Så min rast har bestått av att uppdatera mig i din blogg. :)

Jag kan meddela att mina naglar ännu inte är nedslipade och att de är lika porno som tidigare.. Till och med värrre!

Haha, ja men jag vill att Vickan ska bli monark.. :( Fast hon kan ju inte skippa att gifta sig med sin kille iof. Stackarn. Har du pratat med se och hör, damernas värld och hänt extra om idn upptäckt ännu?

Men ska du verkligen färga håret i en grå ton? Då tycker jag nog att rött är mer tilltalande.. Fast du har så fint hår tycker jag! Mitt däremot är nedslitet till en liten pottfrilla. Uuuh! VAd ska du ha för frisyr på the wedding? Oh, jag är så spänd på att du ska gifta dig. Haha (ofta JAG ska vara spänd) men jag tycker att det är så gulligt och fint med giftermål!

Har du sett låt den rätte komma in förresten? Är den bra? FUnderar nämligtn på att se den.

Puzzzzz puzzzycat

Em sa...

Alltså, jag kan bara inte släppa hur lik bilden är min pappa! Och då menar jag absolut inte killens klädstil. Pappas avklippta jeans går nedanför skinkorna!

När man tittar lite närmare på ansiktet så är han väldigt lik George Cloney också! Exakt samma ögon!

Skicka en kommentar