6.11.08

Växväxväxväx!

Nu är det strax 2 månader sedan jag va hos frisören-sören.
Mitt år har växt 3,5 - 4 cm sedan dess.

Det betyder att mitt hår växer ungefär 1,9 cm i månaden.
7 månader kvar till bröllopet.

1,9 x 7 =13,3

12,6 cm - 3,3 cm klipp = 10 cm = 1dm

Tror ni håret har hunnit växa 1 dm till bröllopet?
Håll tummarna då det blir en perfekt längd!

1 kommentar:

MArt sa...

ÅÅÅÅH! nu råkade jag radera den längsta kommentaren på jordklotet. schutton gubbaaaar också!

Ja, självklart har jag ett par babyrosa men jag är mer förchust i mina neyon-oransha.

Ja, emn du katten. Hellre råkar jag trycka fel på någon touchscreen än att behöva använda ett förstoringsglas varje gång man läser ett sms. Dels pga att det är så mycket damm i displayen och dels pga att upplösningen på skärmen = 0.

Jaha.. Gotland eller London you say.. Jag skulle nog köra på London om jag var du. Det känns som att det skulle bli ett schuhelevttes neyåshfejrande där! Eller vad tror du?
Har du löst det där med nyårsblåsan än då? Själv tror jag inte att jag kommer lägga ner så jätte mycket energi på det. Mina släktingar som bor där säger att det enda man kan ha på sig i värmen är 1 mm tjocka tunikor. Jag känner ju itne för att gå runt i en cavalliklänning med lökar under armarna... Jaja, det kanske jag kan lösa.. Tub top kanske...? Ja, jag ska suga på karamellen..

Ja, uppmuntra mig! Det behövs. idag jobbar jga nämligen också sent. Ett brev som bestog av rosa moln skulle man ju itne tacka nej till presejs. Jag ska börja fila på ett brev till dig redan nu, mellan samtalen.: :)

Skicka en kommentar