10.12.08

Last Season

Nu har Andypandy skickat låten och jag kan ju direkt säga att den måste filas lite på. Jag är inte helnöjd med mitt bidrag även om syrran tyckte att det var asbra.
Jag kände att jag lät lite melodilös och platt men så är jag ju van vid att sjunga i kör och då ska man smälta in och inte sticka ut med ett eget sound direkt.

Jag måste också lära mig att "rappa" mer och uttala vissa ord så det får bättre flyt.

Men i det stora hela känner jag att det är en låt jag skulle fastna för och lyssna på själv om jag hört den på radion. Väldigt catchy!

Än så länge får ni ingen preview...

Jag har ett litet problem bara! Jag måste ha ett artistnamn. Andy föreslog Le Chat (katten på franska) och det är inte dumt! Vad tycker du jag ska heta, haha?

Le Chat

3 kommentarer:

Anonym sa...

JAg trodde att det skulle vara lite melodilöst, lite pratigt liksom. Det lät som att det var meningen. Kommer ge mer feedback imorgon efter andra lyssningen.

Jag gillar inte Le Chat. Det ser fånigt ut. Hahah det heter Köttur på isländska. Det du.

Beatrix kanske? Eller Felidae, som verkar vara kattdjur på latin.

/syster

Anonym sa...

Nu lyssnar jag för tredje gången. Förutom att texten är kass (förlåt Andy) så börjar jag digga låten lite. Inte riktigt min typ av låt, men den är lite åttabitarsgosig liksom.

Du skulle kunna variera uttrycket i versen lite. Annars tycker jag att ditt passar in i låtens stil.

/ le sys

Anonym sa...

Kan fler få provlyssna kanske? Ska ni nu svänga till Cate kan ni ju alltid säga Kattu ( låter lite rivigt bara och gotlänska vad jag vet! Mor

Skicka en kommentar