8.12.08

Snyggmin!


Jag tänkte på det här med snyggminer!
Alla har ju en - de flesta i alla fall.
Min snyggmin ingår i facket "Anktrut".
Jag har sett att jag inte är ensam om denna min utan ser faktiskt väldigt många som putar ut läpparna i form av en anknäbb. En min jag funderar över varför man gör för aldrig har jag sett en människa lé så eller se ut så naturligt... ja förutom hon Olinda såklart. Men man kan ju spekulera i ifall hennes läppar ser ut så naturligt, något får mig att tvivla!

Men även om minen är snygg eller inte kommer den som en reflex så fort kameran dyker upp. Vilken snyggmin brukar du köra på? Oftast tycker jag t.o.m själv att ingen är speciellt snygg i sin snyggmin. Men som min syster säger: Man ser en tjej som gör en ful snyggmin och så tänker man, hmm den där tjejen är nog söt fast hon gör en ful min.

Inget är ju egentligen vackrare än ett naturligt leende!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ingen snyggmin. Men jag försöker se så neutral och megavanlig ut man bara kan. För ajg är expert på att se utvecklingsstörd ut på kort. Kameran löövsar inte mig. / syster

Moster sa...

Kör flygvärdinnesmajlet. Upp med tungan i gomen. Völj sedan att ha läpparna stängda eller öppna. Bra leende i båda fallen och du får variation!

Skicka en kommentar