3.12.08

uGo


För en tid sedan bytte jag bakgrund på mobilen till den animerade.
Den animerade visar Stockholms stadshus med fåglar flygandes på himlen. När det är dag är det dag på bilden, när det är kväll tonas bilden ner och blir en kvällsbild. När man får ett sms blir det som fyrverkerier på himlen.

Häromdagen när vi åkte bil tog jag upp telefonen men istället för en bild på stadshuset visades en bild på en lummig trädgård. Det såg skitmysigt ut. Tyvärr försvann bilden ganska fort och jag fattade inte var den kommit ifrån.

Googlemästare som jag är har jag nu googlat lite på det och kommit fram till att man får en bild på en lummig trädgård när man har noll mottagning, som när man exempelvis är på landet, vilket jag var då.

Den byter också bakgrundsbild beroende på var man är i världen.
Är man i N.Y. ser man en bild på frihetsgudinnan, är man i London ser man en bild på Big Ben osv.
Men jag har också kommit fram till att molnen tätnar på himlen när man har dålig mottagning och är helt klar när man har full mottagning. Man ser också stuntflygplan som loopar om man får sms på dagen!

Så mycket jag har missat... och då har jag ändå haft mobilen i ett år nu! Nu blev jag skitsugen på att åka runt i världen bara för att se hur bakgrundsbilden byts ut!
Jag har en Samsung SGH-U600

1 kommentar:

Moster sa...

Tar mobilen emot sms? Väntar på ett svar.

Skicka en kommentar