12.2.09

8lingar


Mina ögon! Mina organ! MITT ALLT!
OctoMommy tagit 8 dagar innan hon poppat ut sina 8 spädbarn.

Jag vill inte ens tänka på hur hennes mage kommer att se ut efteråt!!!!

11 kommentarer:

mikaela sa...

sa lite so! och tack sjalv.

vad kul, att du ska gifta dig :) hoppas du kommer ivag pa en harlig resa!

Luisa sa...

shiiiiiiiiiiiit vad läskig bild!! båda två den med angelina orka vara besatt i någon man inte känner, jag försåtr mi ginte på något sånt asså ok att tycka någon e snygg! Men ändra hela sig för en annan männsiak ! Skumt! hmm Jag e nog på säsong 5, jag kan inte vänta på dom som kommer på tv jag är så nyfiken av mig! haha jaaa d var katherine jag menar ja tycker inte det gör så stor skillnad om hon slutar eller inte men eddieee tycker jag har stor roll! Katherine är juh som bree vi har redan en sån! Men eddie är unik precis som dom andra tjejerna där! åååh det låter jätte mysigt det ni ska göra på alla hkärtans dag! Nej jag har inga planer, får se om min pojkvän har något planerat annar sblir det nog bara kolla på en film och mysa...får seom det blir något så gott som marräng sviss mmmm blir så sugen på allt! När e ditt bröllop föressten?

Luisa sa...

Jaa jag hoppas verkligen det kommernågon som rör om lite i serien för det verkar som att dom har slut på det dom ska skriva om! Dp var juh betydligt bättre förut då gaby var så där stroppig och då bree var ltie av en alkis och susan hade problem med mike! Nu är det så vardagligt och det räcker med att vi redan lever så där vardagligt! hehe bruar du kolla på gossip girl då? Ja precis varför vänta när dom som ligger på nätet vill att vi ska ladda ner dom och kolla på dom haha

Ja gillar också att mysa och jag e mer för att bar aligga hemma och mysa med massa gott att äta! Meeen min pojkvän är som en gubbe han somnar på filmerna så det är inte så kul alltid så jag får hålla igång honom så bättre isånafall att gå på bio! Som du ser så har jag inte så livad vardag just nu när man pluggar och inte jobbar så ofta så man vill juh ha något att se fram emot under helgen!

Men oj oj du har juh maaaaaassa att se fram emnot! Nej självklart att du inte kan visa klänningen du ska ha! Man får vänta och se hur vackert det kommer vara! 4 månader så antar att det är mycket att tänka på nu in i det sista =) Vart åker ni på smekmånad och så då? OCh har ni valt ut kyrka om ni nu ska gifta er i en kyrka?

Luisa sa...

Jaa d var faktiskt jätte gott! Blev lite över så skanog äta det imorgn innan jag ska iväg till skolan!

Jaaa jag längtar som faaan på att gabi ska bli lite bättre på att vårda sig själv! Hon e tråkig så här! Tycker inte att hon e sig själv hahah ajag pratar som om jag kände henne men ja hon ska vara den bitchiga gabi! Jag kollar mest på tjej drama det är typ dom jag drömmer mig bort ifrån när jag ska ta paus ifrån mitt tråkiga pluggande! Förutom Dp kollar jag på Gossip så klart, sen kollar jag på The city och the hills på mtv. Och jaaa så klart ugly betty och det jag ibland brukar kolla på är faktiskt prison break men har missat så mycket där så tror jag ska igen den serien på mitt sportlov! Lipstick jungel har jag faktiskt inte följt täntke göra det när jag såg reklam på det men nu har jag nmissat så mycket är den bra ? Försökte däremot följa den här nya beverly hills men fastnade inte ritkigt för den!

hahha var glad att din fästman lägger sig åtminsotnde halv 11 min pojkvän kan lägga sig kl 9-10 på en helg dag!! haha han e verkligen en sen gångare jag brukar kalla honom för igor! haha jaa jag e mer natt människa än morgon människa sitter upp till jätte sent och bloggar och kollar på serier! Det är juh kvällen jag läntat efter då man får var aifred och göra det man gillar att göra mest =)

Fan vad kul att åka till aruba!!! åååh jag skulle vara så rastlös om jag var du hahaha jag skulle redan börja packat väskan nu! haha eller du kanske redan börjat med det? haha hur länge blir ni borta och när åker ni? jaaa just nu vill man juh inte kolla ut fårn fönstret! usch!

Jag skulle vilja åka till jamiaca. jag är ett stort reggae fan men jag har hört att jamiaca är faligt så isånafall vet jag faktiskt inte någon öde ö där det inte finns så mkt tursiter! Aruba har jag hört ska vara bra! ville ha min smekmånad i thailand förut men har hört att det har blivit typ andra sverige nu och jag vill juh helst åka till ett land för att komma boprt ett tag härifrån! Det är juh dels däröfr man åker bort ialf jag! =) Men än har jag inte tänkt så långt faktiskt! hahah komemr säkert hinna ångra mig tusen gånger tills den dagen! =)

Luisa sa...

oj det måste vara det längsta kommentar jag skrivit, ser snarare ut som ett brev!

luisa sa...

det går inte att skriva till dig =(

Luisa sa...

vad kosntigt det står din html kod kan inte accpeterar: tag is broken men det förra mess funka =( skrev ialf tillbaka till dig på min blogg!

Em sa...

jag jag blir ocksa sugen på att byta nu, de har alldeles för mycket problem på blogg.se. haha, nej jag har faktiskt inte sett några kändisar än =)

Anonym sa...

Usch, vad jobbigt det verkar att ha 8 lingar! :O

/ givemesomething.blogg.se

ida sa...

oj vad lika :D

sandra sa...

fyfan vilken mage!

Skicka en kommentar