4.2.09

Dakota Fanning!
Jag har sagt det förr men jag måste bara säga hur sjukt söt Dakota är!
Det är inte alla barnskådespelare som är söta när de blir stora inte men jag tror på denna tjej!

1 kommentar:

Martina - råttfärgat är det nya blonda sa...

Jag vet. Jag var jätte glad. Det stod på en skylt att man inte fick lyfta djuren. Men den låtsades jag inte se och lyfte hej vilt. Jag vet inte hur många kort jag har på mig tillsammans med skräckslagda getter. Men det där kortet togs precis när geten blundade så att det ser ut som att den njuter. :D

Ja just det! Såg att jag ade fått en inbjudan på facebook. Det skulle vara lite käckt faktiskt. :) Jag trodde ju att jag var kung i baren förra helgen så jag hade först planerat att inte gå ut i helgen.. men vi får väl se ;)

Haha, jag brukar vara så förbannad när jag blåser håret. Det tar sån tid och man blir så varm och käner sig äcklig. Nej, det är inte min grej. Så ingen sång för mig helt enkelt.

Jo, det är lite ob. Med betoning på lite. Det är typ 30kr extra i timman efter kl 18, annars har jag ju fast månadslön. Så om du tänker dig att jag jobbar till nio tre dagar i veckan och tjänar trettio kr mer under de 3 timmarna så kan man lätt räkna ut att det inte blir så mycket extra pengar att handla onödiga klädesplagg för.

Tjillevippen!

Skicka en kommentar