5.2.09

Hund Bortskänkes!


Någon som är intresserad av en hund???

Vi är nu både hundvakter och kattvakter och jag har kommit på att jag inte är en hundmänniska.... i alla fall inte en Agaton-människa!

Katterna är söta och mysiga och leker med snören eller osynliga möss längs med mattkanten. De går på toaletten i tysthet och utan hjälp. De äter fint och dricker fint - ja ett väldigt elegant djur!

Agathon är inte söt i mina ögon (det är ju insidan som räknas?). Han attackerar allt som ramlar på golvet och mördar det och släpar iväg med det tills sitt förråd. Han roar sig med att sitta och skälla på en utan anledning . Han är definitivt inte rumsren. Han bara sjukt jobbig helt enkelt.

Någon som vill ha honom? Han låter väl charmig?

7 kommentarer:

Tingeltangel sa...

Fniss! Vilken beskivning av den stackars hunden.... Beträffande din fråga om sofforna så kan jag erkänna att vi inte sitter i dem jätteofta så de är fortfarande rena och vita. Vi har en annan soffa i det rum där vi oftast sitter och tittar på TV, spelar spel mm. Den är ljusbeige och den har tyvärr blivit ganska fläckig. Det är lätt att spilla och sedan när man försöker gnugga bort fläcken blir det lätt lite solkigt. Då får man ta av tyget och gå till kemtvätten... Om man använder soffan jämt är det nog bättre att ha ett tyg som man kan ta av och tvätta själv.

Pernilla sa...

jag & min pojkvän är väldigt intresserade, vi vill ha en liten hund eftersom vi ska ha en liten bebis som är beräknad den 21/6.
Men eftersom jag går hemma om dagarna så vill jag jätte gärna ha lite sällskap, finns han kvar så skicka jätte gärna ett mail.
jeg_smuk_brud@hotmail.com

Mvh Pernilla

Anonym sa...

Agaton ser så söt och rar ut....om det inte vore för att Olga inte gillar Hundar så....Mor

anna sa...

folk brukar få för sig att jag är en hundmänniska men sanningen är att jag knappt vet om jag ens gillar hundar. jag gillar katter, hästar och kossor och massa andra djur men hundar har jag inte så mkt till övers för, det är klart att jag gillar ett par utvalda men långt ifrån alla. och vad kommer till just agaton så är han ju gräsligt söt men eftersom jag är lite hundrädd så skrämmer han mig mest...

Anonym sa...

Ursäkta mig.... Hoppas du som väntar liten tänker dig för..innan du skaffar hund så nära förlossningen. Samt perioden då liten är liten så kommer det krävas en enorm närvaro av er föräldrar. Så att ha en så aktiv liten hund borde man nog tänka sig för två gånger. Den måste också tillgodoses.

Mvh
5-barnsmamma och hundägare

Anonym sa...

hej hej ! jag undrar vart ni bor ? mvh minette

Anonym sa...

Vad är det för ras?
Hur gammal är den?
Hur dan är den emot människor och andra hundar?
Vad har den för mankhöjd?

Tack på förhand.

Maila svaret till jorgenlinder@hotmail.com

Skicka en kommentar