21.2.09

Roliga Prylar

Jag gick in på roliga prylar och hittade massor av roliga saker!
När du klickar på bilderna händer det saker!

3 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

hallå hallå...Tack snälla för kommentar..Vilka häftiga saker.

Kram Anne

Luisa sa...

hahah jag trodde jag hade skrivit tillbaka till dig men det hade jag inte vad konstigt tänkte jag att du inte skrivit tillbaka! Men den där hubba bubba läsken vill jag haaa mmmm vad goood den verkar vara!!!

hahah ja det är alltid så när en kändis är lite mullig d vill dom ha ngt att skriva om haha och att vara greavid är nog det mest inressantaste att skriiva om!

jag köpte en ny ansiktskräm tänkte att jag skulle prova det till dagen och olja till kvällen! hopas det funkar mitt ansikte ropar på akut hjälp!

Hur var gotland ? fan vad skönt att komma bort en stund! Min helg har varit låång och seg! Har inte gjort så mkt denna helg! Hänt mig lite små sjuk så hoppas inte en förskylning är på väg nu!

Vad gjorde du ?

Luisa sa...

hahaha ja men tror du det håller? hmm...är litea naiv för kändis förhållanden :-S haha men ja vi får hoppas på det bästa för dom och framför allt barnen! * knackar på träd*

neej mineral smink har jag inte provat! Vad är det? och vart köper man det och vad är det för skillnad? haha många frågor nu!

Jaha när beräknas ert hus bli klart då efter allt bygg? vad kul att komma borta ialf! Sen saknar man så klart dom här hemma!

Jag har faktiskt inte gjort ngt speciellt denna helg. Helgen har varit mkt lugn och händelselös! Har varit skit trött så har förkst att ta igen min energi på att bara slappa och ta det lugnt =) Får se om det blir utgång till denna helg ialf!

puss och kram

Skicka en kommentar