8.2.09

Statusrapport: Teddi & Freddi
Vi har tagit oss friheten och släpat in vår tv i ert vardagsrum då herrskapet saknar tv?
Vi tog med oss en korg som vi bar sladdar och sådant i!
Denna korg är mycket populär bland damerna.

Ibland sover de i den och när de leker ta-fatt så brukar de gömma sig i den! En liten tillflyktsort kan man säga! Ja jag funderar på att skänka den till katterna då de gillar den så mycket. ;)

De sköter sig exemplariskt förutom att de flyttar på inredningen. Jag har nästan slutat lägga tillbaka överkastet från under sängen då den ändå hamnar där efter 24 timmar i alla fall. Lampan i fönstret hade vält, förmodligen på grund av att de jagade deras lekkamrat flugan som jag återkommer till senare. Den har inte gått sönder dock! Garderobsdörrarna är nästan alltid öppna de också, men något måste de ju roa sig med!

Ja har märkt att de har en flugkompis! Tjejerna jagar den en stund och när flugan har fått nog spelar den död genom att lägga sig blixtstilla på rygg. När damerna tröttnat på att den inte rör sig längre går de där ifrån och flugan slutar att spela död och flyger upp till taket, för att sedan komma ner och "leka" efter ett tag igen. Roligt att observera!

1 kommentar:

Emeli sa...

De verkar leva & ha det bra! Skönt att se! (inte för att jag har varit orolig för motsatsen!) Nu kanske du förstår varför det är lögn i helvete att försöka hålla rent och städat när man har de där två små söta marodörerna... ;)

Skicka en kommentar