21.3.09

POSTORDER

För 1-2 veckor sedan hade jag tråkigt en natt då jag inte kunde sova.
Plötsligt gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge!
Jag gick in på H&M's webshop.
Jag brukar sällan handla kläder på H&M då jag tycker att kläderna alltid går sönder. Trådar hänger, det blir nopprigt och kläderna tappar formen men så är det ju billigt också!
Men så tänk vad jag blev förtrollad av alla bilder och de billiga priser att jag fyllde min kundkorg med saker för 2.000:-. HOPPSAN blev det visst så dyrt.

Då kom jag på när jag jobbade på D&Co. och vi stod och var avundsjuka på vad mycket kunder Gina Tricot hade på andra sidan. Efter som att det är så biligt köper folk massor, kläder för 1-2.000, men här tycker de att det är dyrt då ett par byxor kostar 1-2.000. Samma summa men olika mängd varor.

Hur som helst, jag fyllde i mina uppgifter och sedan på köp. Fakturaköp såklart ifall man ångrar sig.
Vilket jag gjorde!

Dagen därpå vaknade jag med ett ryck!
"Vad har jag gjoooort?" ekade det i sovrummet. Jag var tvungen att erkänna mitt brott för Aledan som tog det ovanligt lugnt.

Nu har jag hämtat grejerna från Ica och provat och fotat. Jag blev förvnad över hur bra byxorna var. Sjukt sköna och bra passform!
Vilka tyckte du var bäst?
Vilka tröjor ska åka tillbaka? Byxorna stannar!

Sådär ja!

4 kommentarer:

Alexander sa...

Byxorna var fina och skorna med.
Tröja 2 och 4 var finast 5 också kanske.

Sara sa...

Ha!
Jag tycker tvärtemot
Tröja 1 och 3 var finast.

Anonym sa...

Tröja 1 ser för bedrövlig ut, alldeles sloppy och illa sittande. Samma vill jag säga om tröja 3. Personligen tycker jag inte om tröja 2, men den sitter bra. Tröja fyra är trist och ser för stor ut. Tröja fem är en keeper och ser överlägset bäst ut ihop med brallorna. /your sister has spoken.

Cate sa...

Ja allt var fan för stort utom 2, 4 och 5. Har på mig nr 4 nu och den är inte så stor som det ser ut på bild.. kameran lägger ju på några kilo ;)

Jag behåller nog två och fyra. Femman var så trist och stor i axlarna!

Skicka en kommentar