22.4.09

Rösta På Hedvig som Fröken Sverige!


Stulna bilder!

Ojojoj! Säger bara det: Rösta på Martinas syster Hedvig som Fröken Sverige för det har jag gjort!

"Utbildning, utveckling och engagemang har alltid varit väldigt viktigt för mig. Jag tror att många har värdefulla förmågor och mål som de vill och kan uppnå, men ibland saknas det något för att det ska gå. Ofta ligger dock begränsningen bara hos en själv. Jag vill visa att det faktiskt är värt att kämpa. Jag vill förmedla vad jag tror på och nå ut till alla sorters människor. Det är häri jag tror utmaningen ligger. Alla är olika och påverkas på olika sätt. Man uppfattas olika beroende på betraktaren, men jag tror att jag har en sådan typ av personlighet att jag kan nå ut till många."

Ni hör ju själva! Det är inget snack om saken, hon verkar inte bara vara väldigt begåvad utan hon är sötast av alla kandidater också och jag vill tillägga att hon är mycket sötare i verkligheten än vad bilderna visar!
Läs mer om Hedvig här!

Klicka här för att RÖSTA!

1 kommentar:

anna sa...

jag som trodde du inte skulle göra annat än att blogga nu då du har internet OCH bor på landet. och nu har det gått en hel daaaaag utan update. jag kanske inte kommenterar allt men jag läser, analyserar och begrundar samtliga inlägg!

ses så! blogga på!
(det är mina slagord som ska få dig till en flitigare bloggare än självaste blondinbella :P)

Skicka en kommentar