3.11.08

En ny era!

Solah:
Hör det inte till traditionen att ta brudgummens efternamn när man gifter sig? Eller är du bara selektivt traditionell?

Svar:
Man skulle kunna säga att jag är en flexibel individ som inte följer någon annans regler blint dessutom måste man ju skapa nya familjetraditioner. På ett sätt väljer jag ju iof brudgummens efternamn då namnet kommer från hans sida. Jag behåller ju inte direkt mitt egna. Bara så att du vet, Ola Svensson!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men åh... Solah!
Han har ju helt seriöst nåt problem. Måste han jämt påpeka saker och hålla på? Så jävla omogen.

Han om någon borde ju verkligen fatta att man inte vill heta ett -sson namn.

Vilket megapucko.

anna sa...

ja ola, eftersom du egentligen är en vanlig svensson, som bytte till det något mer originella Wallman, så borde väl du om någon kanske förstå...

Ola sa...

Först och främst vill jag tacka för den respons som jag har fått. Till anonym nummer ett finns det inte mycket att säga i gensvar då jag har svårt att ta det du skriver allvarligt. Jag har inga problem med att erkänna att jag har bytt mitt efternamn men då detta grundar sig i ett mer praktiskt problem än enkel fåfänga så vill jag särskilja mig ifrån den berörda skaran.

SARAH sa...

Om Solah är en sammanskrivning av Sarah och Ola vill jag bara säga att det var Ola som skrev kommentaren. Jag heter ju som bekant Andersson. Du har sagt att jag inte får heta Andersson i din mobil för att du tycker att det är fult och själv aldrig kan tänka dig ett -sonefternamn. Men har du någonsin funderat över att en sådan kommentar kan vara sårande? Och dessutom tycker jag att det är genom så mycket mer än ett efternamn man identifierar sig. Jag förstår verkligen inte vad det är som jag har sagt eller skrivit som får dig att tro att jag också står bakom det som Ola skrivit.

Skicka en kommentar