18.11.08

Girl Crush - Boy Edition

Nu när jag listat mina favorit-tjejer genom tiderna tänka jag gå över till pojkarna!


Det började med Macaulay som var med i filmerna Ensam Hemma och Richie Rich. Jag blev kär i hans bedårande blå ögon och mjölkvita hy. Idag, skulle jag inte direkt säga samma sak!


Jag brukade låna syrrans kassetband som var svart med röda etiketter. Bandet spelade NKOTB när Joey fortfarande var rätt liten och hade pipig röst. Den vackraste rösten jag någonsin hört. Jag kan väl ha varit runt en 6-7 år gammal och hans blå ögon var de första som fick bepryda mina väggar i form av en gigantisk plansch. Eller om det var jag som var liten kanske...


Nu är jag lite äldre och har börjat lyssna på lite tuffare musik. Jumper! Jag köpte två skivor och lyssnade flitigt. Sångaren Niklas Hillbom ser go ut. Jag kan fortfarande många låtar utantill. Jag är väl runt en 10-12. Tyvärr inser jag nu att han är ruskigt lik min storebror (sista bilden). Vad nu det betyder?


Hahaha. Min största tonårskärlek. Eller nej förresten. Jag var störtkär i en kille som hette Kristian, jobbade på Vildmarkshotellet och var 18 år. Jag var 12-13!!
De var rätt lika, Hampus Björck & Kristian, så jag blev nog kär i Hampus bara därför.
Även han fick bepryda mina väggar. En utriven plansch ur Frida under titeln"Ögongodis". Som de flesta andra på min lista blir pojkfavoriterna mindre attraktiva med åren.


Filmer som "En Djävulsk Romans" och "Jag vet vad du gjorde förra Sommaren" fick upp mina ögon för David-statyn Ryan med det vackra efternamnet. Jag är väl runt en 14-15 år och har glömt bort Kristian och Hampus. Jag glömmer ganska snart Ryan också. Något bättre korsar nämligen min väg!


Nej Jack! Inte du, hahaha!
Mannen på allas kvinnors läppar. Jude-lagen! Jag, 16 år och börjar gilla den manliga skäggstubben mer! Egentligen förnekade jag att jag tyckte han var snygg då alla andra tjejer tråande efter honom. Man vill ju inte följa strömmen. Men på senare år är jag mindre trotsig och har kommit till insikt. Vackra drag och sjukt intensiv blick. Måste jag nämna det halvlockiga håret? Jag intalar mig själv att våra barn kommer att se ut som Jude. Nästan 100% säker!


Precis innan jag träffade Alexander fastnade jag för en film. Donnie Darko. Jag såg den kanske en gång i veckan. Under tiden växte mina ögon för Jakey-poo. Han såg så snäll ut med sina stora, blå hundögon! Jag är ju inte direkt tjejen som faller för "the bad guy". Men jag släppte honom ganska snabbt då Alexander kom in i bilden... och jag har inte haft någon annan favorit sedan dess!
Nej det är sant... räta mig om jag har fel!

Vem tycker du är snyggast i världen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha vad kul detta var. Kanske borde göra en själv. Shit vad du var kär i Hampus Björck, helt sjukt. Det blev tom ditt favoritnamn då. / syster

Cate sa...

Jaaa... gör det, gör det!

anna sa...

mina favvisar all time:
1. aaron carter http://myplay.com/files/imagecache/ginormous_square/files/artist_images/aaron0701mr.jpg
2. taylor hanson http://www.volny.cz/vseved_2001/HTML/Celebrity/texty/Hanson/_pict/taylor-hanson.jpg
3. och 90talets största hunk såklart!
http://homemoviedatablog.files.wordpress.com/2008/03/steve.jpg

Skicka en kommentar