17.11.08

Old Time Favorites

Kom att tänka på att jag haft några favoriter genom åren.
Min syster kallar det en "girl crush".
När man tycker att en annan tjej är söt eller vacker och attraheras av personen utan någon sexuell koppling. Man ser personen som en inspirationskälla och förebild.


Det hela började nyårsafton 2001. Jag var på galej med min äldre bror och han satte på skivan "Fever" med Kylie Minogue. Efter första refrängen av "Outta my Head" var jag fast. Hon var söt, hade karisma och hennes låtar med känsla av tuggummi-synth var som godis för mina öron. She's a keeper tänkte jag och hade rätt! 7 år senare såg jag henne för första gången i Globen och jag hoppas hon drar på turné snart igen!


Något år innan deras skilsmässa 2005 minns jag att jag som många andra var förälskad i hennes hår. Det var långt och såg glansigt friskt ut. Hon har alltid klätt sig klassiskt snyggt, det tycker jag än dag, även om jag inte känner mig så attraherad av hennes ansiktsdrag.


Precis stunderna innan Sienna Miller-vågen sköljde över oss var jag som trollbunden av hennes bild i Cosmopolitan. Hår av guld, leende vitt som snö och ögon gnistrande som diamanter. Vilken skönhet! Men sedan gick det utför. Hon klädde sig bara mer och mer konstigt och det såg ut som att hon gjorde allt för att se sunkig ut. Nej nu är hon inte direkt en favorit längre!


Jag skulle inte vilja kalla mig ett fan av Lindsay Lohan direkt. Nej jag gillade henne i Parent Trap och Mean Girls, inte så mycket mer. Men när hon och Nicole samarbetade med Rachel Zoe fick jag up ögonen för denna oslipade diamant. Snyggt style:ad, coola kläder och en näve självförtroende och jag var såld. Men som Sienna Miller, inte längre en favorit.


Jag minns faktiskt inte var mitt första "möte" med Tinsley var men jag minns hennes hår! Glasnigt, lockigt änglahår i sedbena med ett fint hårspänne. Plus att hon hade extremt gulligt namn. Tinsley. Tinsley har olikt de andra tjejerna inte förtrollat mig med hennes söta ansikte utan hennes stil har fått tala för sig själv! Alltid bedårande klädd i preppy stil med en twist!


Jessica, Jessica, Jessica!
Det är du och Kylie i topp som mina "all time favorites".
Alla män världen över kan inte ha fel! Det är något speciellt med Jessica Alba. Fint hår, fint ansikte, fin kropp och snygga kläder. Elegant ut i fingerspetsarna, nästan jämt!

Vem har du en "Girl Crush" på och varför?

7 kommentarer:

anna sa...

alltså jag vet inte om jag törs berätta... jag har en girl cruch på en som är så himla piiiiinigt att ha det på... du kommer aldrig fatta i alla fall.

Ulrik sa...

På Sofia? ;)

anna sa...

haha, nej ulrik, inte på syrran... visst att hon är grymt cool och så men det var inte henne jag tänkte på... =)

Anonym sa...

En annan sak med Alba med är ju att hon verkar så himla gullig som person, och det gör ju henne ännu sötare. Lindsey, Sienna och de andra trollen i den klassen är ju bara läskiga sunkmonster. / syster

Cate sa...

Ja exakt!
Down 2 Earth och charmig! Ingen diva direkt.
De andra brudarna (utom kylie) är så hörker!

Emeli sa...

Okey, det är ett fenomen som jag aldrig hört talas om! Visserligen hade jag en skolkamrat på gymnasiet som ville vara JLo. Hon kallade sig till och med JLo och studerade noga alla hennes musikvideos. Det som kanske gör historien unik är att hon var snygg och populär. När jag tänker på en person som tror att hon är en kändis så tänker jag på någon som liknar Ugly Betty...

du vet vem sa...

okeeej då, jag råkar ha en SECRET girl crush på...


*viskar* jessica simpson...
...schyyyyy!

Skicka en kommentar