5.11.08

Grattis!


Det blev en brun seger i natt!

1 kommentar:

Mmmmmmm artina sa...

HAhah.. Brun seger. Du är för tokig du. (pensio martina är i farten)

Vadå senaste nytt, jag har alltid kört på buffalo och kommer alltid att göra. Jag är den ultimata tredsättaren, har alltid kläder låååångt innan de bli moderna och fortsätter sedan att använda dem genom hela den moderna perioden och sen startar det igång igen. He he..

Ja nu har jag en mobil som jag fått låna av jobbet och den modellen kom väl ut strax efter färgdisplayens genombrott.. KUL! Jag vill ha en ny mobil som det går att spara nya telefonnummer på (det verkar vara en tjänst som tillverkarna inte prioriterat på den här lånade mobilen, så jag måste gå runt med en lapp där jag har skrivit upp alla nummer)

Min skrivkramp gissar jag beror på mitt taskiga humör, jag har ingen inspiration och heller inga händelser som jag tycker är värda att berätta för min lillaläsarskara.. Det är hittills heller ingen som har klagat på min glea uppdatering så jag känner ingen press därifrån. Haha.

Vadå ha mig i åtanke? Jag hade hoppats att jag har en given plats på vip-gästlistan..

Jap, jag har räknat ut att jag har 33 dagar kvar på jobbet och direkt efter det åker jag till australien! Jag har till och med fixat ett post-it block där jag har börjar räkna ned dagarna 33...32..31.. osv så varje dag får jag dra bort en lapp från post-it högen.. Det är varje dags höjdpnukt. Jippi! (då förstår du kanske varför det är torka i bloggen)

Hah, är dina kommentarer långa? Toppa den här om du kan!

Och förresten, jag är ju din brevvän! Jag fick en väldig lust att skicka ett riktigt brev till dig. He hee..

Skicka en kommentar