17.2.09

Cate hjärta Carro


Ååh, det ska bli så roligt att åka till Gotland.
(om jag nu åker)
Carro och jag vi kan ha roligt vi!!

32 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, öva små grejer med honom och ge honom godis direkt när han gör rätt!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Din blog är skitsnygg! Ha en bra dag!!

Anonym sa...

Haha, precis! Love it!

Anonym sa...

SV: Men hon är ju fortfarande bara i 3.de månaden, inte så konstigt att magen är liten. Men aja, det är din åsikt så jag respekterar den (:

Anonym sa...

fin kjol!

Anonym sa...

jag vet, jag blev verkligen skitnöjd! :)dem kostade bara 60kr styck så de va fett värt också. aa det var ju lite synd, du får se till att sätta upp den igen! ;)

Anonym sa...

Haha jag hoppas inte det :)

Anonym sa...

sv: hej vad kul att du frågar! Jo jag kan t'nka mig att den är som du beskriver hetsig och skäller. och jo självklart är det för att det är en terrier de hör till deras raser eftersom de flesta terriers är avlade för t.ex jakt och deras uppgift är att hetsa bytesdjuret till sin ägare. men är den jätte hetsig och springer runr och fram och tillbaka kan den vara under stimulerad eller stressad :/ hur ofta motioneras den eller gör uppgifter ? :) kram

Anonym sa...

sv: hehe jasså? ja vi får väl se hur jag gör! :) kram!

Anonym sa...

Ah, jo det har du nog rätt i! I jämförelse med Upper East side'arna (?) så är dom definitivt fattiga... haha :D

Anonym sa...

Ojojoj, med så mycket vinster runt dej så är det säkert din tur att vinna snart! :)

Anonym sa...

Svar; Jo det är faktiskt sant, fast det kan vara lite skillnad emellan en pulkabacka och en skidbacke, men principen är ju densamma ;D

Anonym sa...

ehm jo... hans saker är faktiskt fett dyra! :O :D

Anonym sa...

Sv: Haha ojdå! jaså där ser man :) Själv så satte jag väckarklockan så jag kan somna någorlunda tidigt ikväll istället så jag kan vrida tillbaka dygnet =)

Anonym sa...

Ja ibland kan man ju vilja ha lite nättare bågar också. Låter häftigt med glas utan bågar hehe! Du får lägga upp en bild på dom sen så man får se!
Gotland är ju superfint så tycker absolut du ska åka! :) Har aldrig varit där på vintern, men på sommaren är där ju underbart iaf!

Anonym sa...

Nej klarade mig utan det. Hade tur. Men foten är svullen....

Anonym sa...

SV: Det är ju precis så jag menar. Det måste ju finnas en anledning om man vill gå ut med det inför alla andra, där man vet att folk kan läsa och ta del av det. Därför tycker jag det är jävligt onödigt att starta ett liv om det om man skriver om det. Då får man nästan räkna med att kommentarer och frågor kommmer...och egentligen ser jag bara det som en positiv sak.

Anonym sa...

Aja, HC Andersen var ändå ett bra förslag. :P

Haha, leker tredje världskriget? Då har du fullt upp, va. :P

Anonym sa...

Sv: Hihi, ja visst är det! Det är löst sittande, och långt. Så jag använder det som en tunika :)

Anonym sa...

SV: hahha, barnkalaset gick super :)

åhh. jag ska oxå åka till gotland som klassresa :D Längar redan dit! <3

Anonym sa...

jaa jag får väl pröva det! men svårt att hinna med allt bara, det låter säkert som jätte lite tid men för mig som ofta har mycket att göra och tider att följa så hinner jag kanske inte...

Anonym sa...

Tjo!
Var gärna med och tyck till om dagens fråga som ligger uppe pp min blogg just nu!

Kram E. www.benora.blogg.se

Anonym sa...

sv: Jaa, den är verkligen jättemysig!! Vårshopping är det härligaste! Slippa de tjockaste kläderna och börja kunna ha lite tunnare saker på sig, I love it! :D

Anonym sa...

Sv: Hahahaha! Så du gillar inte heller håriga män då? ;)

Anonym sa...

Ha det kul i Gotland!! :P

Anonym sa...

sv; Ja visst var den? Dem kommer från Monki. ♥

Anonym sa...

sv: Ärligt talat så gjorde jag ingenting för att komma i byxorna igen. Jag la av med all träning på sommaren och började aldrig igen. Så jag vet inte, kanske bara var att jag blev smalare i tonåren eller så :P

Anonym sa...

ja, jag håller med. det är helt sjukt ibland... men ja, som du säger; sex säljer.

vad kul att åka till Gotland! när ska ni dit isf? :) själv ska jag till Gotland i sommar ^^

ha det bra,
MVH Rita ♥

Anonym sa...

Hej hej!
Bra blogg du har!
Svar: Nej, vi kommer inte på allt. Men det händer på våran skola. Och då går det inte riktigt att undgå att spionera lite på klasskompisarna. Hihi! Men om man typ går på stan och ser någon man känner som gör något. Skriver vi ju om det i bloggen. Kort sagt: Vi kommer inte på det.

Filippa

Anonym sa...

extra virgin oil? vart köper man det då?hmm...det låter faktiskt bra, brukade ha olivolja i håret förut men har slutat med det med tanke på att mitt hår blev så jälva fettigt och aldrig gick bort! haha men just ansikt kräm har jag aldrig ritkigt provat! Tyckte min hud såg fräsh ut tills nu denna å¨r då det är tortt och flagnar! Vet inte vad det är kylan säkert men känner mig som en kärring!

hahahaha jag kan tänka mig jag skulle få panik om vår diskamskin här hemma skulle gå sönder! Fy fan jag skulle strejkat med disken asså!

Men vad roligt att du ska till gotland! blir det efter brölopet eller innan?

By the way såg att en tjej som heter Luisa hade kommenterat din blogg haha trodde först att det var jag, tänkte jag har inget minne att jag skrev till dig på det här inlägget sen när jag går in på henens sida så heter hon exakt samma som mig och hennes pojkvän heter exakt samma som min pojkvän! haha grymt va? =)

Anonym sa...

Cate kolla in dom här små skorna man ska leta efter enligt skopunkten för att få 30 till 50 % rabbat på skor nästa gång du handlar det! Det gäller fram till 22 feb så skynda på. Du kommer förstå mer när du ser inlägget! =)

Anonym sa...

Bli medlem här; http://www.viraltrafik.se/?Millz , så kan du få upp till 1 miljon besökare på din blogg helt gratis =)

Skicka en kommentar