15.2.09

Hubbabubba i håret!


När vi var på City Gross då (guuud vad mycket du snackar om city gross??) så gick vi förbi hårproduktshyllan då vi skulle köpa mousse till svärmor.. i alla fal så ser jag en barbierosa schampoflaska från naturelle som det står "smultron" på... den lilla prinsessan inom mig kunde inte låta bli att lukta OCH GUUUUUDARSSKYMNING vad gott det luktade. Jag tycker ju om att odfta som en godis och detta schampo luktade preciiiis som hubbabubba. I kid you not!
Så snart ska jag hoppa in i dsuchen och lukta godis!!!!

9 kommentarer:

Luisa sa...

åååh denna shcampo ska jag prova på! Älskar allt osm har med hubba bubba att göra! Hur mycket kostade den? hahahaah läste den andra bloggen du skicka guuud vad jag garava sså fick direkt en jätte rolig bild av honom! hahahhaha det var roligt ialf!

Jo min kompis bruakr kolla på Greek men har faktisk tinte sett den! Funderar på att börja se den nu när det verkar vara paus på gossip girl. Imorgon kommer ialf desperate housewife ut =)

jaaa jag har absolut haft en jätte bra helg! Hur var din helg då? såg din jätte goda lasagne den måste du lära mig att göra! Min pojkvän ääälskar lasagne! kraaaaam

Luisa sa...

jaaaaaaa men då ska jag köpa dom!fan vad gott,har du provat den än? om det verkligen luktar hubba bubba efteråt?

Ok vad bra, det är kul att laga mat speciellt att prova på nya saker men att diskaaaaaaaa ååååh fy fan det är det jobbigaste!

åååh sällskapslek e alltid roligt! Det gör man alldeles för ofta, vi brukar oftast göra det då man e utomlands men här hemma i Sverige blir det juh inte det så ofta! Vad körde ni då? Monopol e juh rätt så roligt men det är nog roligare om man e fler än två =)

Ja imorogn är det dp! Ugly betty kommer väl ut ganska smatidigt tror jag?

NiNa sa...

ååh jag har schampoo o balsam i rödklöver av de där o de doftar verkligen ljuvligt!!!=)

Madde sa...

Sv: Men tack så mycket, söta du! :) Hubba-bubba schampo låter ju perfekt :D Doftar håret Hubba-bubba nu?:)

Marianabanana- Twilight Trailer Spoof sa...

Jaså. :D
Just det, HC Andersen också ju, han är inte brittisk som dom andra är men ja, han räknas också. :P

Åh, finns det en med jordgubbsdoft??

dahlarna sa...

Har du gått på Nyströmska???? Var det då du hade Anna Doll som lärare? Vi var kollegor då...

Luisa sa...

haha ja gör så du! lev själv jätte glad när jag hittade dom här listorna haha man blev påmind om dom glada stunderna när man var liten! haha jaa jag älskade också twist haha nej nu skulle jag inte orka ens hoppa tre hopp haha jag dör fan bara jag går till min busshållplats nu förtiden!

jaa fan ska in till stan imorogn och kolla runt lite efter krämer och så får se om jag köper den schampot också! Har du några förslag på bra hudkrämer? till ett rimligt pris?

hahahaha ja jag har sagt samma till min pojkvän när vi flyttar ihop så SKA vi ha en diskmaskin annars får han sköta disken! För jag kommer inte göra det ,ag haaaaatar att disak man känner sig som en slav! haha jo men det finns säkert jätte billiga diskmaskiner! Men ska man väl köpa en diskmanin och jag tycker det är typ viktigast i hemmet så ska man köpa en bra som håller! haha kan inte riskera att den går sönder då får jag panik!

hahah göra oss av med pengar är juh vi tjejer väldigt bra på så kan tänka mig vem som vann :P haha ja har faktiskt inte spelat den men det låter väldigt rolig! haha Hoppas du haft en fin dag! Jag ska föröska gå och sova nu så jag kommer upp imorgon! Puss puss

n sa...

svar: hah ja det var roligt:P blev lite förvånad när de visade alfons på nyheterna.
ett sånt schampoo vill jag också ha:)

Ella Schwarz sa...

Tack för tipset du gav mig, det ska jag prova!
Hubba bubba -shampoo låter inte heller så tokigt ;)

Skicka en kommentar