20.4.09

Helgen för Fan!


Det hela började med att vi checkade in på Grand och fick ett fint vindsrum med härligt fönster man kunde sitta i och glo ut över strömmen. Där avnjöt jag min sallad från Paus.


Men en underlig odör från badrummet gjorde att vi anade oråd och packade ihop våra saker för att klaga nere i receptionen.


Vi blev uppgraderade till ett bättre rum, men ingen ville komma på förfest... undra varför? :)


Efter som att jag fastnade framför TV:n och Roomservice och Dregens hemska, hemska, hemska inredning kom jag igång med mitt spackel på tok för sent. Men klar blev jag i tid!


Jag glömmer alltid att fota resultatet när man fortfarande är fräsch (se mindre fräscha bilder nedan) men den här gången var fotografen alert. Synd bara på blixten som uteblev.


Hos Ulrik var det mycket folk och ljudnivån var på topp. Lägenheten lika så! Golvet i vardagsrummet var otroligt vackert, men jag glömde visst att använda kameran helt denna kväll så tyvärr blir det ingen bild på det!


Kvällens hits stod Mogata El för. Ni har väl inte missat att köpa deras samlingsalbum?
Mogataelhitsamling är proppfylld med massa godbitar!


I köket vare stekigt värre. Undra vad det är för liten vit pastill Teddy håller i?
Det var jättetrevligt och jag hade många fina diskussioner med alla möjliga människor men tiden rusade iväg och jag hade ju en födelsedagsfest att visa mig på också. Ingen nappade på att följa med, så jag svepte i mig det sista bubblet och tog en taxi till, tro det eller ej, helt ensam till OTTEN!


Skillnad var enorm. Den fula fotbollen var borta och vita draperier med rosa belysning gjorde stället mycket mer glassigt!


Söta Sara var där och agerade mitt "förkläde" då jag i stort sett inte kände en kotte, haha!Jag var typ blekast på hela stället! Förstår inte?
Min taktik var i alla fall att jag skulle hålla mig till vin hela kvällen då det är ett säkert kort. Lagom full och inte bakis, men alla mobbade ut mig och kallade mig för vin-catrin så jag köpte mig en drink för att smälta in lite mer och så sa det PANG och det var kört.


Det började snurra på rejält och jag sprang mellan Otten och Palace och var helt lost. Sedan beslöt jag mig för att dra tillbaka till hotellet efter att jag fått ett sms från Alexander där det stod "Det snurrar. Jag ska sova nu!".

Så jag ut från Palace och på vägen ut stod Alexander Andrén i dörröppningen och av någon anledning skulle jag ge honom en stor hej-då-kram. Vilket jag gjorde och jag fick en härlig bamsekram tillbaka.
Sådär ja, nu kände sig Catrin 14 år mycket tryggare i färden bort mot hotellet genom den läskiga kaktusdjungeln genom Carl Johans park.


Väl inne på rummet (inte en aning om hur jag kom dit) möts man av en soffpotatis och en halväten kebabrulle! Jag väcker soffpotatisen och övertygar honom om att vi ska duscha av oss allt äckligt uteliv.Hoppsan jag tog visst med mig kameran in i duschen.
Konstigt att den klarade sig!


Morgonen därpå ringde det mer än vanligt i öronen och jag undrade vad som stod på?
Det var såklart Rådhusklockorna som ekade mellan husen och det var dags att gå upp.


Hotellet rekommenderar en trevlig joggingrunda men vi tror att vi avstår!

Vissa bilder har jag snott från Ida & Sara, tack för lånet!

2 kommentarer:

Marty sa...

Hej goding! Jag såg att du hade tagit några bilder från ida.. Blad annat de där i duschen va? ;)

Jamen, jag är inte den som bangar en sommarfest. Då lovar jag att vara mindre hispig:D

Vad händer annars då catty-cool?
Puzz

sara sa...

Haha bra resumé!! Men faan va synd att vi missa dej på Palace!! Linn kom ju dit sen hon med!! Höhö Catrin har du inte förstått att jag har lite löshår insatt.. men visst har jag tjockt hår men inte den längden jag önskar... Funderar på att förlänga...det jag har e bara clips ;)Hallååååå jag ville ju komma på förfest!!!!! PUSS

Skicka en kommentar